Hírek

Természetes fertőtlenítő mosószer

2018.11.06 11:00

Hatásos megoldás a lakásban élősködő kórokozók ellen

A legtöbb drogériában kapható otthoni használatra kifejlesztett tisztítószer nemcsak a vízi élővilágra káros, hanem az emberi szervezetre is. Egyes erős kémiai vegyületek irritálják a nyálkahártyát, emiatt gyakran köhögőrohamot vagy folyamatos könnyezést tapasztalunk takarítás közben.

Ez nemcsak azért előnytelen, mert a rengeteg káros vegyület belégzése akár komolyabb egészségügyi problémák kialakulásához is vezethet, de egy egyszerű, és szinte veszélytelen házimunka típust sokkal kellemetlenebbé és egészségtelenné tesz az káros anyagokkal szembeni irritáció. Az emberi szervezet normális esetben nem produkál allergiás tüneteket egy egyszerű takarítás során.

Szerencsére a természetes alapanyagokból álló fertőtlenítő mosószerekkel a fent említett problémák megszűnnek.

Például a Decosan hipoallergén fertőtlenítő mosószer hatékony védelmet nyújt többek között a H1N1 vírus ellen. Ezt egyaránt kenhetjük a kezünkre - ha nem tudunk kezet mosni -, illetve lekenhetünk vele tárgyakat is, így a gyerekjátékok vagy a konditermek gépeit is áttörölhetjük vele, hogy megszabaduljunk az ártalmas kórokozóktól.

A Decosan vegyszermentes folyékony kézfertőtlenítő szappan nem tartalmaz semmilyen vegyszert, hiszen természetes összetevői révén képes hatékony védelmet nyújtani például az influenza, az E. coli 0157 vagy a Candida albicans organizmusok ellen.

Egyik terméket sem kell lemosni, hiszen a bennük lévő alkohol miatt hamar száraznak fogjuk érezni a bekent felületet.