Hírek

Fertőtlenítő szerek szappan és folyékony kivitelben

2018.08.29 13:00

A fertőtlenítés alkalmával különféle - köztük hasznos -, mikroorganizmusok is elpusztulnak, melyek a testünkkel szimbiózisban élnek. 

A Decosan termékcsalád természetes biocid, azaz citrusgyümölcs alapú veszélytelen hipoallergén (nem vált ki allergiát) fertőtlenítőszer. Nagyon hatékony a H1N1 és egyéb baktériumok, vírusok, gombák ellen is. Külön termék áll rendelkezésére a személyes tárgyak, példának okáért körömvágóollló, egyéb pedikűr eszközök, vagy kondi berendezések tisztítására.

És ezen kívül a fertőtlenítő szappan nyújt segítséget kézfertőtlenítésre. Weboldalunkon csak természetes összetevőjű, biológiailag lebomló termékeket talál. Javasoljuk, hogy ezek közül vásároljon, ha fontos Önnek a saját, családja, illetve környezete egészsége (ember, állat, növényzet). Termékeinket nagyon könnyű használni és 100 ml és 500 milliliteres kiszerelésben is megvásárolhatja őket, melyek hosszas védelmet biztosítanak a különféle tárgyaknak.

Többé nem kell mérgező anyagokat belélegeznie, vagy kesztyűt használnia. Egyre többen próbálnak más szemszögből tekinteni környezetünkre és alternatív megújuló energiákat felhasználva védeni a Földet. Ezzel a megközelítéssel teljesen összecseng az is, ha természetes fertőtlenítő szappanokat, és egyéb szereket használunk otthonunkban. Termékeink elérhető áron magas minőséget biztosítanak, így biztosan jó vásárt csinál, ha ezek közül válogat. Rendelje meg néhány klikkelés segítségével az adott fertőtlenítőszert és hamarosan elküldjük Önnek. Ha pedig kérdése van, akkor keressen minket bátran.