Hírek

Bioforce Alumi természetes felnitisztító

2018.12.16 12:00

- hagyja, hogy az enzimek végezzék a kemény munkát

Az autó talán az egyik leghasznosabb szállítási eszköz, viszont időnként ezt is tisztítani kell, ami a legtöbb esetben igen nehéz feladat, hiszen hetek, de gyakran hónapok alatt összegyűlt koszt kell egy mosás alkalmával lesikálni a járműről.

 

Sokan ilyenkor bele sem gondolnak, hogy egy gépi autómosás alatt mennyire sok, a természet élővilágára káros vegyszert alkalmaznak a felületek tisztítása során. Fel sem merül bennük a kérdés, hogy mi lesz azokkal az élőlényekkel, amik a vizekben, vagy a környező területeken élnek?

 

Szerencsére mi már régóta keressük a választ ezekre a kérdésekre, így Bioforce webáruházunkban az Alumi természetes felnitisztító használata esetén nem kell aggódnia az ilyen gondok miatt, hiszen ez 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

 

Érdekességként érdemes kiemelni a természetes eredetű szerves savakat és enzimeket, melyek nagy szerepet játszanak abban, hogy a lehető legkevesebbet kelljen súrolni manuálisan a felületeket. Miért? Mert főként ezek az összetevők felelnek azért, hogy a lerakódott kosz és egyéb szennyeződés könnyedén váljon le a felni felületéről anélkül, hogy azt bármilyen módon lemarná vagy károsítaná.

 

A Bioforce Alumi felnitisztítót nemcsak a környezetbarát összetevői miatt választják rengetegen, hanem azért is, mert védőréteget képez az UV-sugárzás, a só- és savkárosodás, illetve az oxidáció ellen is. További autómosással kapcsolatos