Hírek

Az égett zsír eltávolítása vegyszermentesen

Németh Zoltán
2020.02.07 00:00
Az égett zsír eltávolítása vegyszermentesen

Zsíros szennyezések eltávolítása környezetbarát termékekkel. A Bioforce Grill segítség a kertben egy parádés grillezést követő takarításnál, a Bioforce FOG a konyhában zsírtalanít hatékonyan.

Az égett zsír eltávolítása vegyszermentesen

 

Az összeégett, zsíros tűzhelyet, sütőt, grillrácsot, edényeket lesúrolni nem csak nehéz, fizikai erőt igénylő feladat, hanem ha vegyszeres zsíroldókat használunk a hatékony zsíreltávolításhoz, akkor az akár az egészségünkre is veszélyes lehet. Nem is beszélve a vegyszerek környezetterheléséről. Sütés és főzés közben gyakran előfordul, hogy kifut az étel és ráég a zsír a tűzhelyre vagy a fazekakra. Felelős gondolkodású, környezettudatos háziasszonyként sem kell lemondanunk a ragyogó tisztaságról. Ma már az égett zsírfoltok eltávolításához is elérhetőek már olyan tisztítószerek, amelyek teljesen lebomló alkotórészeket tartalmaznak, így sem a környezetünket, sem az egészségünket nem károsítják, és ami a legjobb, hatékonyságban sem maradnak el vegyszertartalmú társaiktól.

 

Hatékony megoldás az égett zsír eltávolítására környezetbarát módon

 

A zöld tisztítószereket bevetheti az égett zsírfoltok eltávolításánál is: az ecet, szódabikarbóna és citrom csodákra képes - csillogó tisztaságot hagynak maguk után, úgy, hogy az egészségünket sem károsítják. Ha nem bírja az ecetszagot vagy a súrolással járó izommunkát, a sütő, grill és fazekak ráégett szennyeződéseinek megtisztítására bátran válassza a Bioforce Grill zsíroldó koncentrátumot

 

A Bioforce Grill egy enzimatikus tisztító formula, mely speciálisan emészti fel az odaégett zsírt és szennyeződéseket, természetes összetevők felhasználásával. Ez a tisztítószer képes mind a proteinek, mind a szénhidrátok, zsírok és olajok eltávolítására fém felületekről, legyen szó tűzhelyről, grillrácsról, sütőről vagy edényekről. További pozitívum, hogy 100%-ban biológiailag lebomló, nem toxikus és nem veszélyes. A termék technológiája újraértelmezi a zsíroldás műveletét: csupán elég befújni a tisztítandó felületet, pár percig hatni hagyni, majd letörölni. Ugye, hogy pofonegyszerű! A Bioforce tisztítószerek használatával, ezáltal felelős gondolkodásával megvédheti környezetét, és a hatékony tisztítás terén sem kell kompromisszumokat kötnie.

 

Váltson vegyszermentesre!

 

Minél több olyan szert használunk, amely biológiailag lebomló alkotóelemeket tartalmaz, annál kevésbé terheljük a környezetünket. Ugyan az égett zsír eltávolítása a felületekről gyakran embert próbáló feladat, és el sem tudjuk képzelni, hogy ne vegyszerekkel történjen, mégis található zöld és hatékony alternatíva. Higgye el: a kis lépések is rengeteget jelentenek a környezetünk védelmének érdekében! Ha környezetbarát terméket használunk, már tettünk valamint a környezetünkért, hiszen a kevesebb terhelést a természet is meghálálja.

 

Válassza Ön is az égett zsír eltávolításához a Bioforce Grillt, amely 100%-ban lebomló, környezetbarát zsíroldó, hogy minél tovább csodálhassa a természet szépségét!

 

Webáruházunkban a zöld mosogatószerek mellett számos más környezetbarát tisztítószer is megtalálható, keressen minket bizalommal!

 

Ne feledje: ha csak egy dolgot változtat meg, az is számít!