Hírek

Autóápolás, felni tisztítás és egyéb vegyszermentes megoldások

2018.08.15 12:00

A tiszta környezet megteremtése mindannyiunk számára nagyon fontos. Ez nemcsak a lakásunk, házunk, hanem autónk rendszeres takarítását is jelenti. 

Fontos, hogy hatékony szereket használjunk, amik megfelelő minőségűek. Olyan megoldásokra van szükségünk, mely kis koncentrátumban is nagyon hatásos. Ám emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy ezek a tisztítószerek természetes alapanyagokat tartalmazzanak. Ezáltal nem rendelkeznek negatív hatással sem ránk, sem pedig a környezetünkre.

Ennek segítségével sokkal jobb érzés megtisztítanunk a különféle tárgyakat, miközben tudjuk, hogy nem ártalmasak sem a mi, családunk, sem pedig környezetünk egészségére. Használja ezeket a szereket felni tisztításra és egyéb felületek megtisztítására.  Ezen kívül az is meghatározó, hogy a különféle mosószerek UV és korrózió ellen is védelmet biztosítsanak.

Természetes, 100 százalékban biodegradálható eszközeink mind megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, képesek finom védőréteget létrehozni az adott felületen és a különféle savak, oxidáció ellen is védelmet biztosítanak és csillogóvá teszik az adott felületet. Vannak a könnyű felni tisztításra, autó és teherautó samponok, olajfolt eltávolító, felületvédő wax-ok, polírozó és műanyag felülettisztító, ápoló, valamint bőrápoló és tisztító szereink. 100 ml, 200 ml, 500 ml, 1000 ml, 3000 ml és 5000 milliliteres kiszerelésben érhetőek el a különféle ápoló és tisztító szereink. Idővel természetes lesz az Ön számára is, hogy csakis a természetes megoldásokat válassza.